Plată și livrare

Livrare și plăți

Metode de expediere:
1. PPL/DPD Livrare la adresa

2. Packeta - puncte de livrare (Zásielkovňa) https://www.packeta.ro/
Bunurile sunt livrate la punctul de livrare al Pachet, a doua zi de la expediere.
3. Pachet - livrare prin curier la adresa
Marfa se livreaza prin curierul Pachet la adresa in 3-5 zile de la expediere.

Cum să faci cumpărături:
1. Alege marfa care iti place si pune-le in cos (poti pune orice cantitate de marfa).

2. După ce ați selectat, faceți clic pe butonul coș, continuați, selectați metoda de livrare și plată, completați informațiile de livrare și faceți clic pe butonul de trimitere a comenzii.

3. Veți primi o confirmare a comenzii prin e-mail. Livrăm mărfurile cât mai curând posibil, în zilele lucrătoare înainte de ora 15, de obicei în ziua în care primim comanda.

Dacă aveți întrebări - nu ezitați să ne contactați - vom fi bucuroși să vă ajutăm. Tel. +420 601 001 585, email: info@valmio.ro

Metoda de plată

1.Transfer in cont- € / RON
Plata prin transfer bancar.

Număr cont: EURO
CZ5327000000001350259017 / SWIFT: BACXCZPP administrat de UniCredit Bank. Efectuați plata imediat după cumpărare. Numărul contului și simbolul variabil (numărul comenzii) vă vor veni în e-mailul de confirmare, scrieți-vă numele în notă.

Număr cont: RON
CZ8427000000001350259041 / SWIFT: BACXCZPP administrat de UniCredit Bank. Efectuați plata imediat după cumpărare. Numărul contului și simbolul variabil (numărul comenzii) vă vor veni în e-mailul de confirmare, scrieți-vă numele în notă.

2. Plata cu cardul sau gateway-ul de plata on-line € / RON
Plata prin gateway-ul de plată ComGate, unde alegeți să plătiți cu cardul sau prin servicii bancare online. Banii sunt transferați imediat și vă vom trimite comanda imediat.

Plățile Online sunt furnizate pentru noi de către gateway-ul de plată Comgate. Furnizor de servicii, Comgate A. S.este o instituție de plată licențiată care operează sub supravegherea Băncii Naționale a Cehiei. Plățile efectuate prin gateway-ul de plată sunt complet securizate și toate informațiile sunt criptate. Mai multe informații și contacte la www.comgate.cz.