Cum să alegi o geantă pentru bărbați?

O gamă largă de pungi din piele în magazinele moderne duce la faptul că clientul nu are suficient timp pentru a vizualiza toate modelele disponibile. Prin urmare, devine din ce în ce mai dificil să găsești geanta potrivită care să se potrivească stilului tău individual. Dar cum să alegi corect o geantă pentru bărbați în astfel de condiții? Mai mult, dacă țineți cont de faptul că nu ar trebui să fie doar frumos și la modă, ci și să se încadreze în garderoba dvs. de zi cu zi.

La ce să acordați atenție în primul rând?

Pentru orice geantă, cea mai importantă este calitatea pielii din care este confecționată. Dacă doriți ca geanta să fie elegantă și durabilă, asigurați-vă că este confecționată din piele naturală de înaltă calitate de către un brand cunoscut și dovedit. Geanta pentru bărbați din piele naturală este plăcută la atingere, are o bună rezistență la umiditate, este protejată de fluctuațiile de temperatură și este bine curățată. Rețineți că calitatea materialului este o garanție a protecției lucrurilor pe care le veți purta în geanta achiziționată și că un brand cunoscut este cartea sa de vizită.

Apoi, să ne uităm la fitinguri și să terminăm. Este foarte important modul în care sunt prelucrate fermoarele, cataramele și încuietorile și cât de atent este ajustată geanta din piele pentru bărbați. Acest lucru vă va asigura de defecțiuni neplăcute după cumpărare. Inspectați cu atenție materialul de căptușeală, deoarece afectează puternic confortul atunci când utilizați sacul achiziționat.

Geanta din piele pentru bărbați ar trebui să fie confortabilă. Prin urmare, trebuie să acordați atenție curelei de umăr și urechii, dacă geanta o are. Asigurați-vă că cureaua genții este suficient de largă pentru a nu freca umărul și că are o pernă specială anti-alunecare, deoarece o astfel de curea o va face mult mai confortabilă de purtat. Pungile de calitate pentru urechi trebuie să fie plăcute la atingere și să nu alunece.

Atunci când alegeți culoarea unei genti pentru bărbați, este bine să începeți de la ce haine purtați. Pentru costume albastre sau blugi se vor potrivi pungi de piele maro, în timp ce pentru costume negre pungi de culoare neagră. Pe lângă îmbrăcăminte, vă sfătuim să țineți cont de culoarea pantofilor dvs., deoarece, conform regulilor de ton bun, geanta pentru bărbați ar trebui să aibă aceeași culoare cu pantofii.Asigurați-vă că geanta din piele pentru bărbați pe care o alegeți se potrivește tuturor lucrurilor de care aveți nevoie.

Cele mai frecvente sunt două forme de bază ale genților pentru bărbați – orizontală și verticală. Gențile verticale sunt excelente pentru a transporta un număr mai mic de lucruri, de regulă, tind să fie destul de subțiri și au un număr mare de buzunare suplimentare. Astfel de genți de piele pentru bărbați sunt adesea folosite pentru transportul tabletelor și netbook-urilor. Pungile orizontale sunt mai universale. De obicei, există două tipuri de pungi orizontale – peste umăr și tipul de afaceri, care diferă unul de celălalt în modul de bază de purtare și stil. Gențile orizontale pentru bărbați sunt cel mai adesea semnificativ mai mari decât cele verticale, deci sunt potrivite pentru transportul unui laptop mediu sau mare și a documentelor voluminoase. În plus, într-o pungă orizontală, dacă lățimea permite, rămâne un loc pentru mănuși, un pulover cald și alte lucruri utile. Dacă țineți cont de sfaturile de mai sus atunci când alegeți o geantă, probabil că veți găsi geanta potrivită care vi se va potrivi cel mai bine.

Caracteristici ale diferitelor tipuri de genți și accesorii pentru bărbați

Fiecare tip de genți pentru bărbați are propriile sale caracteristici individuale, așa că să ne uităm la cele mai importante tipuri de genți.

Pungi din piele. Alegeți dimensiunea, funcția și stilul ghiozdanului din piele pentru bărbați. De exemplu, dacă vă plac clasicele, puteți alege o geantă din piele italiană de dimensiuni mari sau medii. Dar dacă vă place abundența buzunarelor atât în interior, cât și în exterior, veți fi pungi de piele potrivite în stil retro. Uită-te la cât de bine ține geanta din piele forma și cât de strâns se închide, deoarece aceștia sunt indicatori ai calității pungii.

Saci de afaceri. Decideți ce vă place-puteți alege o geantă de piele clasică strictă sau ceva mai îndrăzneț. După aceea, clarificați ce funcții aveți nevoie – poate aveți nevoie de o geantă de piele mai mică pentru lucruri și documente de zi cu zi sau poate o geantă universală din piele pentru bărbați care se va potrivi unui laptop mediu și o mulțime de hârtii vi se vor potrivi mai bine.

Genți de umăr. Alegeți dimensiunea și forma – puteți alege atât geanta de umăr din piele verticală, cât și orizontală. Alegeți un tip vertical de geantă de umăr pentru bărbați dacă veți purta un număr mai mic de lucruri în ea și dacă vă prețuiți propriul confort. Dar dacă purtați lucruri voluminoase cu dvs., alegeți un tip orizontal. De asemenea, nu uitați de cureaua de umăr, care ar trebui să fie de bună calitate și confortabilă.

Saci mici. Evaluați numărul de lucruri pe care doriți să le aveți în geantă și apoi vedeți ce dimensiune vă va potrivi, deoarece aici este foarte important cât de precis îl alegeți. În plus, trebuie să rețineți că gențile mici pentru bărbați vin într-o varietate de forme și, prin urmare, trebuie să alegeți modul de purtare și stilul genții.

Saci mari. O geantă mare ar trebui să se potrivească în primul rând siluetei tale. De exemplu, oamenii înalți vor fi genți de afaceri potrivite cu mânere lungi, în timp ce Genți de umăr clasice joase.

Geantă pentru Laptop. Primul lucru la care ar trebui să te uiți atunci când cumperi o astfel de geantă este diagonala ecranului sau dimensiunile lungimii laptopului. Geanta trebuie să fie puțin mai mare decât laptopul în sine, astfel încât să fie bine fixată dintr-o parte, iar din cealaltă nu mai rămâne mult spațiu liber în interiorul partiției.

Genți de călătorie. În primul rând, evaluați volumul de lucruri care ar trebui să se potrivească în geanta dvs. de călătorie. Gândiți – vă cum îl veți purta-pe curea sau în spatele urechii. Sau poate ai nevoie de o geantă pe roți sau de o valiză? Gândește-te în primul rând la confortul tău, pentru că cu această geantă va trebui să călătorești mult și, prin urmare, este bine să ai grijă din timp că ești cât mai puțin obosit.

Rucsacuri din piele. Unul dintre cele mai importante momente atunci când alegeți un rucsac din piele este confortul curelelor sale. Alți parametri cheie sunt dimensiunea și volumul. Asigurați-vă că rucsacul are un număr mare de buzunare suplimentare. Acest lucru poate facilita foarte mult accesul la lucruri mici în timpul purtării.

Saci de toaletă. Pentru orice pungă de toaletă, cea mai importantă este dimensiunea și dispunerea partițiilor interne. Dacă știți exact ce veți stoca în el, alegerea potrivită devine imediat simplă.

Valiza. Pentru orice valiză, greutatea și volumul sunt cele mai importante. Aceste caracteristici vor determina cât de confortabil vă veți simți cu valiza aleasă. În plus, pentru a vă proteja bunurile, asigurați-vă că modelul este echipat cu o blocare a codului.