Cum să distingi pielea naturală de cea artificială?

Abilitatea de a distinge pielea naturală de cea artificială poate fi foarte utilă.

 Pielea artificială, după cum se știe, este inferioară în calitate și durabilă în utilizare, dar adesea încearcă să o transmită ca fiind autentică. La produsul din piele naturală trebuie atașat un specimen corespunzător sub formă de piele de animal în miniatură. De asemenea, pe eticheta produsului trebuie indicate simbolurile corespunzătoare. O imagine a pielii animalelor înseamnă că produsul este fabricat din piele naturală, un romb indică un material sintetic, în timp ce o imagine a unui covor înseamnă textile. Cu toate acestea, nu este dificil să contrafaceți eticheta. Vă vom spune despre câteva sfaturi care vă vor ajuta să distingeți pielea naturală de cea artificială, indiferent de ceea ce este indicat pe etichetă.

Pielea reală are propriul miros specific. Nu este neplăcut, nici prea ascuțit. Cu toate acestea, în prezent, producătorii acoperă din ce în ce mai mult pielea artificială cu o compoziție specială care imită mirosul de piele naturală. O altă modalitate de a recunoaște adevărata piele este de a inspecta cu atenție tăierea neprelucrată a produsului. O astfel de tăietură poate fi găsită în locul cusăturii, pe buzunare, lângă fermoar etc.Dacă există fibre vizibile în tăietură, tăietura nu este textilă și nu se desprinde, în fața ta este cel mai probabil piele naturală. Autenticitatea pielii poate fi verificată și cu ajutorul focului. Pielea naturală nu va fi grav deteriorată și va mocni doar ușor. Cu toate acestea, această metodă nu este, de asemenea, foarte credibilă, deoarece au învățat să prelucreze pielea artificială, astfel încât să mocnească, dar să nu ardă. O altă modalitate este să pulverizați apă pe piele și să așteptați. Pielea naturală absoarbe umezeala și se întunecă până când apa se usucă complet. O altă modalitate dovedită este de a verifica cu ajutorul căldurii. Puneți mâna pe produsul din piele. Dacă într-un timp scurt simțiți că pielea dvs. se întoarce la căldură, este autentică. Pielea artificială rămâne rece, iar când îți iei mâna, rămân urme de transpirație pe ea.

Următorul este testul de elasticitate. Dacă îndoiți produsul din piele naturală, ridurile formate după aceasta vor dispărea rapid. Dar dacă pielea nu este autentică, fracturile rămase după îndoire vor rămâne. Pentru a verifica autenticitatea suedei, puteți glisa mâna de-a lungul acului de păr. Părul produsului potrivit se va îndepărta și își va schimba puțin culoarea.

Acum, înarmat cu aceste cunoștințe utile, puteți cumpăra o pungă de piele "VALMIO". Vă dorim cumpărături de succes!