Geantă de călătorie pentru bărbați din piele naturală.

Geantă de călătorie pentru bărbați din piele naturală

Gențile noastre pentru bărbați din piele naturală diferă în primul rând prin calitatea înaltă a cusutului și a materialelor. Urechile confortabile îl fac ușor de purtat, iar fitingurile fiabile din Japonia vor adăuga încredere în utilizare.

Pentru ce este o geantă de călătorie

    Deoarece bărbații se așteaptă adesea la călătorii de afaceri și de afaceri, o geantă de călătorie de calitate poate asigura o mișcare confortabilă. În ea puteți stoca documentația, un set minim de lenjerie și alte lucruri necesare călătoriei. Aceasta se referă la utilizarea genților mai mici pentru călătorii mai scurte, în timp ce pentru perioade mai lungi veți avea nevoie de o geantă de călătorie mare.

       Călătoriile includ nu numai călătorii de afaceri, ci și călătorii cu întreaga familie. Prin urmare, este nevoie de o geantă practică, nu pentru un zbor sau călătorie, ci pentru utilizare permanentă. Este necesar ca geanta ta să nu te trădeze în cel mai inoportun moment. O geantă mare de călătorie este concepută pentru depozitarea lucrurilor din mers, în timp ce siguranța lucrurilor împotriva deteriorării va depinde de calitatea pungii. Este important ca materialul să nu lase umezeala și să nu tolereze loviturile. În acest fel obiectele tale de valoare vor fi în siguranță.

     Impresiile dvs. bune despre călătorie vor depinde în mare măsură de cât de convenabil va fi transferul de bagaje. Înainte de a alege o geantă, trebuie să specificați scopul pentru care o veți folosi.

Prioritate

    Avantajele unei genti de voiaj din piele naturala:

Geanta îmbunătățește aspectul proprietarului său. / Geanta va deveni un plus elegant stilului tău.
Spațiul său vă va permite să luați toate lucrurile necesare pe drum.
O geantă de calitate vă va servi mult timp și nu va trebui să plătiți în exces pentru schimbări repetate de bagaje.
Modelele cu buzunare separate presupun stocarea în siguranță a documentelor. Nu rămân cute sau defecte pe suprafața exterioară.
Puteți purta o geantă din material moale pe umăr, depozitați în portbagajul unei mașini sau în portbagajul unui tren. Materialul se adaptează la forma lucrurilor pe care le purtați în geantă.
Geanta de voiaj pentru bărbați din piele naturală are o culoare restrânsă și, prin urmare, completează perfect imaginea dvs. de afaceri.
O varietate de modele se vor potrivi în orice stil de îmbrăcăminte, precum și clienți de diferite vârste.
Produsele din piele pot rezista la o mulțime de greutate, nu lăsați în umiditate și țineți forma.
Pielea naturală își păstrează proprietățile la o temperatură scăzută și nu își pierde aspectul sub acțiunea razelor solare.
Gențile de călătorie dețin același volum ca o valiză, în timp ce cântăresc mult mai puțin.
Pielea este rezistentă la frecare. Prin urmare, o geantă de călătorie din piele vă va servi mult timp.
Spre deosebire de valize, o geantă de călătorie poate găzdui un număr mult mai mare de lucruri.
Varietatea nuanțelor de culoare vă permite să alegeți o geantă pe gustul dvs.
Puteți alege o pungă cu volumul de care aveți nevoie.
Fitingurile de înaltă calitate, compartimentele convenabile și urechile asigură confortul în utilizare.

Cum să ai grijă de o geantă din piele naturală

Când folosim lucruri din piele, în timp, datorită contactului cu mediul extern, acestea încep să se decojească, să se frece și să se zgârie. Prin urmare, puteți decide una dintre următoarele opțiuni:

Lasă geanta să îmbătrânească natural. În timp ce acest proces poate fi foarte frumos și poate da caracter lucrurilor.
Sau să-și mențină aspectul original, să aibă grijă de conservarea sa și să folosească pentru aceasta toate căile.

     Dacă alegeți a doua opțiune, iată recomandări despre cum să îngrijiți și să mențineți aspectul original al genților din piele naturală:

Nu curățați produsul cu apă, solvent sau detergenți.
Evitați contactul direct al pungii cu alte pungi din piele sau nailon. Acest lucru poate schimba caracteristicile produsului dvs.
Pielea descoperită în timp dobândește o nuanță mai închisă. Prin urmare, dacă doriți să păstrați culoarea originală neschimbată, evitați sursele directe de căldură și expunerea la lumină intensă. Nu lăsați taku la soare, astfel încât suprafața sa să nu se estompeze.
Dacă afară este umed sau punga s-a udat, pot apărea pete. Prin urmare, uscați punga cu o cârpă moale cu mișcări atente. Apoi lăsați-l să se usuce într-un loc ventilat.
Nu strângeți excesiv punga, astfel încât să nu se deformeze. Mai ales când punga este umedă, se poate întinde. Atunci va fi dificil să returnați forma anterioară.
Nu uscați produsul lângă radiatoare, încălzitoare, folosind uscătoare de păr sau alte încălzitoare. Lăsați-l să se usuce la temperatura camerei într-un mod natural.
Dacă punga s-a murdărit într-un fel, încercați să folosiți cât mai puțină apă, săpun sau alți detergenți. În cel mai bun caz, încercați să curățați punga fără ele, folosind o bucată de pânză uscată și moale.
Umiditatea duce la apariția mucegaiului. Acest lucru se aplică și produselor din piele. Prin urmare, punga trebuie păstrată uscată și rece. Un lucru atât de valoros nu își va pierde aspectul.
Pentru depozitare, înfășurați punga într-o cârpă special concepută pentru aceasta. Umpleți punga în interior cu hârtie pentru a-și păstra forma. Lăsați curelele afară.
Gențile din piele trebuie depozitate în geanta din material textil în care vin de obicei.
Încercați să eliminați poluarea cât mai curând posibil, astfel încât să nu pătrundă adânc în material.
Utilizați cu atenție obiecte ascuțite care vă pot deteriora produsul. Pentru a proteja punga de deteriorare, utilizați carcase special concepute care vor ascunde obiecte ascuțite și vor ajuta să nu strice aspectul produsului.
Pielea trebuie hrănită. Prin urmare, dacă observați uscarea materialului, trebuie să aplicați pe suprafața sa o compoziție pe bază de ceară de albine, destinată îngrijirii pielii. Dacă nu aveți, puteți folosi o cremă obișnuită pentru mâini sau față.

Cum să alegi o geantă de călătorie

     Atunci când alegeți o geantă de călătorie, merită să acordați atenție calității materialelor, capacității, fiabilității fitingurilor și rezistenței căptușelii. Toate acestea puteți găsi în catalogul de produse din magazinul nostru.

Determinați scopul utilizării sacului

     Caracteristicile practice ale pungii trebuie să coincidă cu ceea ce vă așteptați de la ea și în ce scop doriți să o utilizați. Dacă plecați în vacanță cu întreaga familie, pungile de dimensiuni mici nu vor găzdui tot ce aveți nevoie pentru o călătorie lungă. În acest caz, capacitatea mică a sacului nu se va potrivi scopului.

     În mod similar, de ce să alegeți o pungă de dimensiuni mari, când într-o călătorie scurtă nu aveți nevoie de un număr mare de lucruri?

De asemenea, puteți alege o variantă medie, universală, care se va potrivi în moduri diferite.

Aspectul nu este cel mai important lucru atunci când alegeți o geantă. Pentru a înțelege mai bine scopul utilizării, gândiți-vă la ceea ce veți purta, cât de des veți fi pe drum și cât timp.

Capacitate

     Alegerea capacității va depinde în mod direct de scopul utilizării bagajelor în cauză. Evaluează-ți puterea. Gândiți-vă dacă puteți purta cu ușurință o pungă de dimensiunea aleasă, dacă o umpleți cu lucruri. Fii rezonabil. Alegerea greșită poate complica călătoria și pregătirile.

În sine, geanta de călătorie va cântări câteva kilograme. Aceasta va crește greutatea totală cu lucrurile.

Evaluați dimensiunile sale dacă doriți să o luați într-un zbor. Astăzi, majoritatea companiilor aeriene limitează dimensiunea bagajelor de mână. Prin urmare, asigurați-vă că geanta aleasă va îndeplini standardele stabilite ale companiei aeriene, ale căror servicii le veți utiliza. Standardele variază.

O geantă de călătorie cu un compartiment mare și o ureche pentru purtarea pe umăr este cea mai bună opțiune. Doar astfel de modele confortabile puteți găsi în magazinul nostru VALMIO. Această geantă este convenabilă prin faptul că, dacă este necesar, o puteți lua la bordul avionului sau o puteți preda în portbagaj.

      Materiale

     Există diferite tipuri de materiale. Le împărțim în două grupuri. Prin metoda de comparație, putem determina materialul care are cele mai puține deficiențe și este cel mai practic și durabil.

Substanțe dure 

    Pentru transportul a ceva fragil, se folosesc genți sau valize din țesături dure. Fără îndoială, își protejează mai bine conținutul de daune. Cu toate acestea, în timp ce protejează ceea ce este în interior, se pot deteriora cu ușurință. Știm cu toții cum se manipulează bagajele în aeroporturi și gări. O astfel de manipulare neglijentă vă poate pune în cele din urmă valiza într-o stare inutilizabilă.

Prin urmare, înainte de a cumpăra bagaje, gândiți-vă la ceea ce veți purta în el. Este necesar un caz greu pentru tine?.

Pentru producerea acestor tipuri de bagaje se utilizează plastic, aluminiu și carbon. Carbonul din aceste materiale cântărește cel mai puțin și protejează perfect împotriva impacturilor puternice și a apei. Din acest motiv, prețul său este semnificativ mai mare. După căderi sau lovituri puternice pe un trunchi dur, se pot forma fisuri. Există, de asemenea, o mare probabilitate de distrugere a roților sau alte deteriorări. Dacă roata s-a rupt, drumul este în pericol. Este posibil ca manipularea bagajelor să nu fie posibilă. Este minunat dacă nu sunteți singuri și o grămadă de prieteni vă vor ajuta să rezolvați toate complicațiile. Dar ce să faceți dacă călătoriți singur sau într-o călătorie de afaceri? O valiză spartă va aduce probleme neașteptate.

Prin urmare, dacă trebuie să transportați lucruri obișnuite, cea mai bună opțiune va fi o geantă din piele naturală. Avantajul său constă în faptul că este dificil să se deterioreze materialul unei astfel de pungi prin cădere.

O geantă din piele este mult mai practică decât bagajele din țesături dure, de asemenea, în cele ce urmează. O valiză bună de călătorie din plastic sau alte materiale dure va cântări aproximativ cinci kilograme. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să călătoriți cu avionul, veți fi obligat să sacrificați o parte din lucruri pentru valiză. Nu poți lua toate lucrurile pe care le vrei într-un avion pentru că există standarde. Cea mai bună alternativă este o geantă din piele. Cântărește mai puțin, așa că poți pune mai multe lucruri în el.

Materiale moi

Mult mai puțină greutate în comparație cu valizele au pungi din materiale moi. Cu ei puteți călătorilumină și cu încredere în fiabilitatea bagajelor. Astfel de pungi sunt suficient de puternice și suficient de ușoare. În multe privințe, ele excelează peste bagajele din plastic..

În plus, pungile moi sunt mai elegante decât o valiză pe roți.

Există trei tipuri de pungi din materiale moi:

Geantă din poliester sau sintetice

Acestea includ nailon, piele artificială și alte țesături. Astfel de pungi sunt cele mai ieftine și suficient de puternice. Nu va fi păcat să le puneți în portbagajul avionului. Pungile din materiale artificiale vor fi utile dacă aveți un buget limitat și doriți să obțineți un lucru practic. Cu toate acestea, un astfel de produs nu va avea un aspect atât de elegant, ca o pungă din piele. Dar toată lumea are preferințele lor.

Sac de in sau bumbac

Există modele destul de elegante de pungi din in sau bumbac. Greutatea redusă este un alt avantaj al unei astfel de alegeri. Acest sac nu este reprezentativ. Fără îndoială, există diferite modele, dar nimic nu bate o geantă de înaltă calitate din piele naturală.

Astfel de pungi sunt adesea fabricate din țesături de bumbac de nuanțe deschise. Ele pot fi spălate într-o mașină de spălat, dar nu au avantaje suplimentare.

Țesătura de bumbac este naturală, este fabricată din materii prime vegetale și, prin urmare, se uzează rapid. În orice caz, mult mai rapid decât sinteticele și semnificativ mai rapid decât pielea reală. Produsele sunt cel mai adesea nuanțe deschise, astfel încât murdăria de pe produs va fi mai vizibilă. Dacă fitingurile de calitate slabă se oxidează suplimentar, cu greu veți putea curăța substanța naturală de rugina roșie.

Cu siguranță puteți spăla o astfel de pungă, dar este mult mai dificil să îndepărtați murdăria din țesăturile naturale decât din cele sintetice. Murdăria se scurge acum în fibră și o pătează.

     Geantă din piele naturală

    După cum ați înțeles deja, nu puteți ascunde avantajele pungilor din piele naturală. Această opțiune este cea mai bună după toți parametrii. Acest lucru poate fi văzut deja în cursul comparării diferitelor materiale. Toată lumea are avantajele lor, dar pielea are un singur dezavantaj, care este prețul său. Bunurile de calitate au un preț adecvat. Cu toate acestea, vă va permite să nu plătiți în exces pentru achiziționarea unei noi Genți de călătorie după fiecare deteriorare sau murdărire.

Desigur, pielea poate îmbătrâni și în timp, dar așa cum am menționat deja, o face și mai atractivă. Îmbătrânește frumos, în timp ce zgârieturile și zgârieturile de pe el au devenit mult timp un semn al unui lucru elegant. Oferă sacului un anumit farmec.

Pielea naturală are un aspect elegant, aduce bucurie proprietarului și arată ca o operă de artă. Aspectul său este completat de fitinguri durabile și alte detalii frumos executate.

Pe lângă caracteristicile externe pozitive, geanta din piele are o rezistență ridicată.

Cusut de calitate

Ca și hainele bune, o pungă bună trebuie cusută cu o cusătură solidă. Cusăturile duble puternice, care sunt utilizate în produsele magazinului M. Helens, servesc drept garanție că geanta va servi mult timp, ceea ce nu se poate spune despre produsele care sunt cusute cu o cusătură simplă.

Acordați atenție cât de aproape unul de celălalt sunt cusăturile, dacă distanța dintre ele este aceeași, dacă cusătura este așezată direct de-a lungul marginii. Toate acestea necesită atenție. Locurile de încărcare crescută trebuie întărite cu cusături, cusături sau capace suplimentare.

De asemenea, este important cât de mult sunt întinse firele în cusătură. Când cusăturile sunt permise, acest lucru poate indica o cusătură de calitate slabă care se poate rupe în timp sau pot apărea găuri. Este mai bine să nu cumpărați o astfel de geantă, calitatea acesteia va fi îndoielnică. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate spune despre producția de pungi din magazinul nostru VALMIO.

     Piese de calitate

     Acestea includ diverse catarame, nituri, fermoare, nasturi și alte piese metalice. Încuietorile și fermoarele producătorilor de calitate nu se rup după câteva luni de utilizare activă. Prin urmare, nu va trebui să le schimbați, ceea ce nu ar fi deloc ieftin. În plus, după o astfel de reparație, geanta și-ar pierde aspectul original, designul său s-ar schimba.

În magazinul online, desigur, nu aveți ocazia să încercați să simțiți singuri toate fermoarele și cataramele. Prin urmare, acordați atenție cererii producătorului în cauză, citiți recenzii, uitați-vă la fotografii și descrieri ale produselor.

Gențile din piele ale magazinului VALMIO au cea mai înaltă calitate a cusutului manual. Folosim fitinguri de calitate. Partea inferioară a pungilor este protejată de deteriorarea picioarelor rotunde. Pungile au, de asemenea, o ureche solidă întărită cu cusături.

Prețul corespunzător.

Prețul poate spune multe despre produs. Acest lucru este valabil și pentru gențile de călătorie.

Puteți economisi pe multe lucruri, dar nu merită să economisiți pe lucruri importante. Pentru o geantă de călătorie de calitate, un preț mai mare este normal. Este mai bine să-l cumpărați o dată timp de mulți ani decât să cumpărați pungi mai ieftine în fiecare an, plătind în exces și pierzând timpul. VALMIO.cz oferă un catalog de modele universale de genți de voiaj, care sunt realizate manual din piele de vițel, ceea ce asigură calitatea lor înaltă.