Îngrijirea produsului-curățare

Îngrijirea Produsului

Spălarea oricăror produse din piele este interzisă.

Pielea naturală se poate micșora atunci când absoarbe umezeala și poate deveni prea tare după uscare.

Și, în consecință, dacă produsele din piele sunt expuse la umiditate, acestea se pot deteriora și își pot pierde aspectul original.

Pentru ca pielea să nu se întindă și produsul să nu-și piardă forma, nu purtați lucruri grele sau obiecte care depășesc dimensiunile produsului dvs., deoarece acest lucru poate duce la deformarea pielii sau la ruperea cusăturilor.

Este necesar să se prevină contactul suprafeței produsului din piele cu parfumerie sau alți agenți corozivi.

Nu lăsați produsele mult timp sub lumina directă a soarelui sau în apropierea dispozitivelor de iluminat. Vopseaua pe produsele din piele poate fi sensibilă la lumină, ceea ce poate duce la decolorarea țesăturii și la distrugerea aspectului acesteia. Pielea adevărată de culoare închisă își poate transfera pigmentul în haine, în timp ce pielea deschisă, dimpotrivă, poate absorbi pigmentul hainelor întunecate. Când produsul se udă, evitați contactul și frecarea cu îmbrăcămintea.

Curatenie

Produse din piele naturală:

Ștergeți suprafața cu o cârpă moale. Nu utilizați detergenți (săpun, șampon, detergent etc.).)

Când curățați, în niciun caz nu puteți folosi substanțe dure, bureți, perii și depuneți eforturi excesive, deoarece suprafața exterioară poate fi deteriorată și își poate pierde proprietățile și aspectul original.

Uscarea produsului este necesară la temperatura camerei.

La curățarea produsului de pe piele, în niciun caz nu trebuie folosiți solvenți sau substanțe active – acetonă, benzină, alcool (inclusiv șervețele umede) etc.

Articole din piele de căprioară și nubuc:

În caz de contaminare sau înmuiere, produsele trebuie uscate la temperatura camerei.

După aceea, este posibilă curățarea zonei murdare cu o perie specială din piele de căprioară și, dacă este necesar, tratarea cu produse de îngrijire din piele de căprioară și nubuc.

Produsele din aceste substanțe nu pot fi spălate, înmuiate și aplicate cu detergenți.

Nu tratați produsele cu spray impermeabil.